Huawei P10 Almanya'da 599€ Fiyatla Satışa Sunuldu

Huawei’nin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı ve Kirin 960 yonga seti ile güçlendirilmiş yeni amiral gemisi Huawei P10, Almanya'da satışa sunuldu.

Kısa süre önce duyurulan Huawei P10, hem İspanya'da hem de Hollanda'da ön siparişe sunulmultu, ancak durum Almanya'daki tüketiciler için daha da iyi durumda. Yani, Çin merkezli akıllı telefon üreticisinin en son amiral gemisini satın alma konusunda istekli olan kullanıcılar için.

Huawei P10'un Gümüş renkli versiyonu, Alman online perakende devi Sparhandy stoklarında satın alınabilinir durumda. Huawei P10'u sayın almak için Alman tüketicilerin ödemesi gereken tutar ise Huawei’nin tavsiye edilen perakende satış fiyatının 50€ altında 599€ olarak listelendi. Perakendeci ayrıca operatör sözleşmeleri ile birlikte verilen telefonları da sunuyor. Huawei P10'u sayın almak için bu yolu seçenler, elbette seçilen tarifeye bağlı olarak 1€'ya kadar ön ödemeli olarak akıllı telefona sahip olabiliyor.

Huawei P10'un diğer renk seçeneklerinden birini satın almak isteyenler bir süre daha beklemek zorunda kalacak gibi görünüyor. Huawei P10'un Siyah ve Prestige Gold renk seçenekleri 20 Mart tarihinde satışa sunulacak. Dazzling Blue (Göz Kamaştırıcı Mavi) renk seçeneğini satın almak isteyenler isteyenler ise 18 Nisan tarihine kadar beklemek zorunda zira bu tarihten önce hazır olmayacak. 

Renk seçimi ne olursa olsun, 64GB dahili depolama alanı, 4GB RAM, 5.1 inç 1080p dokunmatik ekran, Kirin 960 yonga seti, Leica imzasını taşıyan çift arka kamera kurulumu, 8MP ön kamera ile ve 3.200 mAh bataryaya sahip modele sahip oluyorsunuz. Huawei P10, Android 7.0 Nougat işletim sistemi altında EMUI 5.1 arayüzü ile çalışıyor. 

Whatsapp