Huawei P10 akıllı telefon İspanya'da ön siparişe çıktı

Huawei'nin yeni amiral gemisi P10, farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya devam ediyor.

Şubat ayı sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde bir çok yeni akıllı telefon resmi olarak duyurulmuştu. Bu akıllı telefon modelleri arasında Huawei'nin de çok önemli modelleri yer alırken, bu yeni modeller Huawei P10 ve Huawei P10 Plus ismi ile geldi. 

Huawei'nin yeni akıllı telefon modellerinden Huawei P10, duyurunun hemen arkasından, farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya başlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Huawei P10'un Avrupa'da önemli pazarlardan birisi olan İngiltere'de ön siparişe sunulduğu bilgisi gelmişti. Şimdi de bu yeni akıllı telefon, Avrupa'da bir başka büyük pazar olarak İspanya'da ön siparişe çıktı.

Huawei, İspanya'da ayrıca önemli bir fırsatı da sunuyor. 15 Mart tarihine kadar İspanya'da Huawei P10 satın alanlar, Huawei Watch 2 akıllı saate de ücretsiz olarak sahip olacaklar. Bu yeni akıllı saat de Huawei tarafından kısa süre önce MWC 2017'de resmi olarak duyurulmuştu.

Huawei P10 akıllı telefon, 5.1" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS-NEO LCD ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon Huawei'nin kendisi tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç almakta. Akıllı telefon Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, ayrıca 20MP + 12MP çift arka kamera ve 8MP ön kamera tasarımı içeriyor.

Whatsapp