Huawei P10 akıllı telefon için resmi kutu açma videosu yayınlandı

Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllısının resmi kutu açma videosu yayınlandı.

Akıllı telefon pazarının güçlü firmalarından birisi olan Çin merkezli Huawei, İspanya'nın Barclona şehrinde, bugün başlayan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenlediği etkinlikte yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu yeni cihazlardan birisi Huawei P10 adındaki yeni amiral gemisi model olurken, ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonu Huawei P10 Plus adı ile geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=HpVui2mNyvY

Geçtiğimiz sene Huawei P9, Leica ile işbirliği ile geliştirilen çift arka kamera tasarımı ile gelmişti. Huawei bu sene de yine Leica imzalı çift kamerayı Huawei P10'da kullandı.

Huawei, yeni cihazları için videolar da yayınlamaya başladı ve bunlardan birisi de resmi kutu açma videosu oldu. Bu yeni videoda Huawei P10 kutusu, kutu içeriği ve cihaz tüm detayları ile görülebilmekte.

Huawei P10 akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde IPS-NEO LCD dokunmatik ekran ile geldi. Yeni akıllı telefon gücünü ise firmanın kendisi tarafından üretilen ve sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-G71 grafik işlemci içeren HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alıyor.

Yeni akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta. Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Huawei P10'un arkasında 20MP + 12MP çift kamera bulunuyor ve ayrıca ön kamera da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp