Huawei P Smart Pro Pop-up Kamera İle Birlikte Geliyor

Huawei'nin yeni çerçevesiz ekranlı ve pop-up kameralı akıllı telefonu P Smart Pro'nun bazı teknik özelliklerini gösteren bir liste ortaya çıktı.

Huawei Nova 5T dün Android Enterprise ( Kurumsal ) internet sitesinde ortaya çıkmıştı. Çinli şirket çok geniş ürün gamına sahip olduğu için her bütçeye uygun akıllı telefonlarını yenileyerek piyasaya sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Nova 5T'nin yanı sıra P Smart Pro adında çerçevesiz ekranlı yeni akıllı telefon modeli de bugün teknik özellikleri ile beraber ortaya çıktı.

P smart Pro’nun ön tasarımı aşağıdaki görsel üzerinde net bir şekilde görülebiliyor. Bu tasarım P Smart Z modeli ile benzer gibi görünse de telefonun arka taraftan nasıl bir görünüşe sahip olduğunu şimdilik bilmiyoruz. Pop-up kameraya sahip olduğu düşünülen telefonda 6.5 inç boyutunda bir ekran paneli kullanıldığını görüyoruz.

Listeye göre Huawei P Smart Pro modelinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı kullanılacak. Yazılım tarafında Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber kutudan çıkacak olan telefonda ayrıca parmak izi okuyucusu yer alacak. NFC desteğinin yer almadığı P Smart Pro'nun gerek tasarımı gerekse donanımıyla kullanıcıların beğenisini kazanacağı düşünülüyor.

Şimdilik bu modelin resmi duyurunun ardından ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Çok sayıda modeli ile ülkemizde ciddi bir pazar payına sahip olan Huawei umarız bu modelini de piyasaya sürdükten sonra Türkiye pazarına da getirir.

Whatsapp