Huawei P Smart 2019, FCC Sertifikası Aldı

Huawei P Smart 2019, su damlası tasarımlı çentik, çift arka kamera ve 3.200 mAh batarya ile FCC sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Huawei, birkaç özelliği FCC sertifika sürecinde ortaya çıkan yeni akıllı telefonu P Smart 2019'u piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Modelin adı ‘2019’ etiketi ile anıldığı için, lansmanının da 2019'da yapılacağı iddia ediliyor, yani Huawei’nin cihazı ilk olarak ABD’de piyasaya sunması büyük olasılık.

FCC listesine göre, cihaz 3,200 mAh bataryaya sahip ve muhtemelen sertifikasyon süreci için kullanılan POT-LX3 model numarası ile birlikte geliyor. Çin merkezli şirket, Huawei P Smart 2019 akıllı telefonu, depolama ve SIM kart yuvaları açısından farklılık gösteren dört farklı versiyonda piyasaya sunacak. Bellek özellikleri tarafında ise 32GB ve 64GB dahili depolama alanı ile birlikte 3GB RAM'İn bulunması bekleniyor. Huawei P Smart 2019, çift arka kamera, arka tarafta yer alan parmak izi tarayıcı ve su damlası tasarımlı bir çentiğe sahip olacak. 

Şu anda, donanım özellikleri bilinmiyor, ancak RAM ve depolama seçenekleri göz önüne alındığında, Huawei P Smart 2019'un orta seviye bir akıllı telefon olmasını bekliyoruz. Bağlantı özellikleri arasında LTE, WiFi, Bluetooth bulunuyor. FCC sertifika sürecinde olduğu için, başka hiçbir ayrıntı mevcut değil.

Whatsapp