Huawei P Smart 2019 Android 9 İle Birlikte Geekbench Üzerinde Listelendi

Huawei'nin yeni uygun fiyatlı orta seviye cihazı P Smart 2019 Geekbench üzerinde Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber ortaya çıktı.

Birkaç hafta öncesi Huawei P Smart 2019 adında yeni bir cihazın görselleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise P Smart 2019'un Geekbench puanı ve Android işletim sistemi ortaya çıktı. Huawei'nin uygun fiyatlı cihazlarından olan P Smart modelinin devamı P Smart 2019 adıyla piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Daha öncesinde telefonun önümüzdeki ay yani Ocak ayı içerisinde resmi olarak duyurulacağı ve piyasaya sürüleceği bilgisi paylaşılmıştı.

Huawei P Smart 2019 daha öncesinde FCC raporunda POT-LX3 kod adıyla ortaya çıkmıştı. Şimdi ise ortaya çıkan yeni Geekbench listesinde cihazın POT-XL1 model numarasına sahip olduğunu görüyoruz. Bu cihazın farklı ülkelerde piyasaya sürülecek olan P Smart varyantı olabileceği söyleniyor.

Geekbench listesine göre cihaz kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak. P Smaart 2019 sahip olduğu 1.71 GHz hızındaki Kirin 710 işlemcisi ve 3 GB RAM belleği ile yine bütçesi kısıtlı olan kişilerin kurtarıcısı olacak gibi görünüyor.

P Smart 2019 tek çekirdekli performans testinden 1517 puan alırken çok çekirdekli testten ise 5535 puan almayı başarıyor. Telefonun bilinen diğer özellikleri arasında 6.2 inç boyutunda tek ön kameralı su damlası adı verilen çentikli ekran, 3320 mAh pil ve çift arka kamera yer alıyor.

Whatsapp