Huawei Nova'nın 4GB RAM içeren yeni bir versiyonu geldi

Huawei'nin Eylül'de duyurduğu akıllı telefonu Nova 4GB RAM'e kavuştu...

Şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde bu yeni düzenleyeceği etkinlik üzerinde çalışmalarını sürdüren Huawei, 19 Ekim tarihinde bazı yeni duyurular gerçekleştirecek. Öncelikle firmanın yeni üst seviye yonga seti olarak HiSilicon Kirin 960'ı duyurması bekleniyor. Ayrıca bu yonga seti ile duyurulacak ilk akıllı telefon ise Huawei Mate 9 olacak.

Huawei, geçtiğimiz Eylül ayı başında IFA 2016'da sahne almış ve iki yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu. Huawei Nova ve Nova Plus adı ile gelen bu akıllı telefonlar bazı pazarlarda satışa sunulurken, şimdi de Huawei Nova'nın yeni bir versiyonu geldi.

Huawei Nova akıllı telefon 3GB sistem belleği ile sunulmuştu. Ancak gelen yeni bilgilere göre Huawei, bu yeni akıllı telefonunun sistem belleğini arttırarak 4GB yaptığı yeni bir versiyonu pazara sundu. Samsung CAX-AL10 model numarasına sahip olan bu yeni versiyonun Çin'de satışa sunulduğu da ifade edilmekte.

3GB versiyon gümüş, gri ve altın renkleri ile gelirken, 4GB versiyon ise siyah ve beyaz renklerde sunuluyor.

Huawei Nova akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın yonga seti ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 olarak belirlenmiş.

Cihazın dahili veri kapasitesi ise 64GB. Ayrıca Huawei Nova'nın arkasında 12MP; ön yüzünde ise 8MP kamera yer alırken, işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp