Huawei Nova ve Nova Plus için yeni reklam videoları geldi

Huawei'nin kısa süre önce duyurduğu akıllı telefon modelleri reklam filmlerinde ön plana çıkıyor...

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan Huawei, bu ay içerisinde bazı yeni modellerinin duyurularını gerçekleştirdi. Almanya'nın Berlin şehrinde gerçekleştirilen IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkan yeni akıllı telefon modellerinin duyuruları gelirken, bu cihazlar Huawei Nova ve Nova Plus isimleri ile geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=v2UyVxh9EFQ

Huawei, yeni akıllı telefon modellerini tanıtabilmek için bazı yeni reklam filmlerini yayınladı ve 3 yeni tanıtım filmi gelirken, bu filmlerde cihazların kameraları ön plana çıkartılmış. Huawei Nova ve Nova Plus'ın ön kameraları benzer şekilde 8MP olarak gelirken, arka kamera açısından ise ayrılıyorlar. 

Huawei Nova Plus 16MP OiS destekli arka kamera içeriyor ve Huawei Nova'da ise OiS desteği bulunmayan 12MP arka kamera yer almakta. Ancak iki kamera da 4K video çekimi gerçekleştirebiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=MQ5grYhYTdg

Huawei Nova, 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren akıllı telefonun yonga seti ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 olmakta. 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeren cihaz Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Huawei Nova Plus ise 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran ile geliyor ve diğer cihazdan farklı olarak 16MP arka kamera içeriyor. Diğer özellikler ise Huawei Nova ile aynı geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6RNL0bJPO0g

Whatsapp