Huawei Nova Plus akıllı telefon Kanada'da satışa çıktı

Huawei'nin yeni modellerinden olan Nova Plus, Kanada pazarında yerini aldı...

Huawei, şu sıralar yeni üst seviye akıllı telefon modeli Mate 9'u sunma hazırlıkları içerisinde bu yeni akıllı telefonun üst düzey donanım özellikleri ile son dönemde sunulacak önemli modellerden birisi olması bekleniyor.

Diğer taraftan bir süre önce de bazı yeni akıllı telefon duyuruları firmadan gelmişti. Almanya'nın Berlin şehrinde Eylül ayı başında düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde sahne alan Huawei yeni akıllı telefon modelleri olarak Huawei Nova ve Nova Plus'ın resmi duyurularını gerçekleştirdi.

Bu akıllı telefonlardan Huawei Nova Plus orta seviye teknik özellikleri ile bazı ülkelerde satışa sunulmaya başlanırken, bu ülkelerden birisi de Kanada oldu. Rogers üzerinden teknoloji meraklıları Huawei Nova Plus'ı $400 CAD ($300 USD) fiyat etiketi ile satın alabilmekteler. 

Huawei'nin Nova Plus akıllı telefonu 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1090 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulmuştu. Bu cihazın yonga seti 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 olurken, ayrıca Huawei Nova Plus 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

Cihazın arkasında 16MP OiS destekli arka kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş. 3.340mAh batarya içeren akıllı telefonun renkleri ise Prestige Gold, Mystic Silver ve Titanium Grey olmakta.

Whatsapp