Huawei Nova 4'ün Resmi Basın Görselleri İnternete Sızdırıldı

İnternete sızdırılan Huawei Nova 4 resmi basın görselleri, ekran içi ön kamera deliğine sahip akıllı telefona net bir bakış atmamızı sağlıyor.

Huawei'nin ekran içi ön kameraya sahip ilk akıllı telefonu Huawei Nova 4, birkaç gün içinde resmi olarak duyurulacak ve akıllı telefon hakkında zaten birçok şeyi biliyoruz. Buna akıllı telefonun tasarımı da dahil. Ayrıca, sızdırılan yeni görüntüler, Huawei Nova 4 akıllı telefonun renk seçeneklerini de ortaya çıkarıyor. 

Sızdırılan bu yeni görüntüler gerçekse, Huawei Nova 4 neredeyse çerçevesiz bir ön panel tasarımına sahip şık bir akıllı telefon olacak. Beklendiği üzere, arka panel parmak izi okuyucusunu ve ana sensörün 48MP olduğu üçlü kamera kurulumunu barındırıyor, ancak bazı kaynaklara göre akıllı telefonun tüm versiyonları 48MP sensöre sahip olmayacağı iddia ediliyor.

Görünüşe göre Huawei Nova 4, Kırmızı / Mor, Mavi / Mor ve Beyaz / İnci degrade ve klasik Siyah renk seçeneklerine sahip olacak Huawei Nova 4 akıllı telefonun resmi olarak tanıtılması sadece birkaç gün kaldı ve bu sıradışı tasarımlı akıllı telefonun ekran gövde oranını görmek için sabırsızlanıyoruz 

Whatsapp