Huawei Nova 3i fiyat etiketi sızdırıldı

Çin merkezli Huawei firması tarafından geliştirilen Nova 3i isimli cihaza ait teknik özellik ile çıkış tarihi bilgisinden sonra, fiyat etiketi bilgiside sızdırıldı.

Akıllı telefon sevkiyatının en önemli üreticileri arasında adından söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Huawei firması, 28 Temmuz itibariyle Filipinlerde satışa sunmaya hazırladığı telefon modeli Nova 3i ile gündemden düşmemeyi başarıyor. Cihaza ait birçok sızıntı gerçekleştirirken, içereceği tüm teknik özellikler, çıkış tarihi ve hatta fiyat etiketi bile firmaya yakın kaynaklar tarafından sızdırıldı.

Cihaza ait yeni sızıntı Vietnam'ın en büyük mobil perakende zinciri The Gio Di Dong tarafından gelirken, şirketin yayınladığı yeni broşüründe cihaza ait veriler görüntülendi. sızdırılan bilgiye göre cihaz ülke Vietnam'da 11.990.000 Vietnam Dongu karşılığında satın alınabilecekken, bu rakamın 2.499 TL'ye tekabül ettiğini de belirtelim. 

Daha önce sızdırılan görüntülere göre cihazın hem ön hem arka yüzünde çift kamera sensörleri kullanılacakken, birinci kamera sensörlerinin 24 MP ve ikinci arka kamera sensörünün 16 MP ve ikincil ön kamera sensörünün ise 2 MP çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor. Firmanın kendisinin ürettiği Kirin 970 yonga seti ile 6 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alacakken, öne sürülen iddialara göre 128 GB depolama alanına sahip olacak.

Cihazın 6.3 inç genişliğindeki fHD+ çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenceği belirtilirken, ay sonunda tanıtımını gerçekleştirilecek olan cihazın broşürdeki görsellerine baktığımızda mavi ve kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkacağını söyleyemeliyiz.

Whatsapp