Huawei Nova 3 İçin Yeni Bir Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Huawei'nin Kirin 970 işlemci ile beraber piyasaya sunduğu Nova 3 modeli için yeni bir sistem güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmaya başladı.

Huawei, yakın zamanda Huawei Nova 3 adında Kirin 970 işlemcisini kullanan bir modelinin duyurusunu yapmıştı. Şimdi ise Nova 3 için yeni bir sistem güncellemesi yayınlamaya başladı. Huawei Nova 3 güncellemesi ile beraber telefonunuzun genel performansı artarken aynı zamanda mevcut hataların birçoğu giderilmiş olacak. Ayrıca güncelleme ile dokunmatik ekranın daha hassas olması sağlanmış bu sayede ufak dokunuşlarda ekran daha tepkisel bir hale gelecek.

Ayrıca Huawei, WeChat ile ödeme yapmak için yeni bir kimlik doğrulama özelliğini cihaza ekledi. Kullanıcılar dilerse parmak izi kimlik doğrulamasını kullanarak WeChat üzerinden ödeme yapabilirler. Güncelleme aynı zamanda bazı kamera iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor. Artık Nova 3 kamerası daha iyi renk doygunluğuna sahip olacak ve fotoğrafları bu sayede daha iyi işleyecek.

Şu anda dağıtılan bu OTA güncellemesi Çin'de bulunan kullanıcılar için indirilebilir durumdadır. Yakın zamanda cihazın tüm varyantları için bu güncellemenin dağıtılması bekleniyor. B142 yazılım sürümü ile gelen güncellemenin PAR-AL00 ve PAR-TL00 varyantları için indirilebilir olduğu belirtiliyor. Eğer sizde Çin'den veya başka bir yerden Nova 3 satın aldıysanız ayarlar menüsünden yazılım güncellemeleri kısmına giderek yeni sürümü kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.

Güncellemeyi cihazınıza yüklemeden önce en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca mümkün ise güncellemeyi WiFi bağlantısını kullanarak cihazınıza indirin. Şuan için yeni Huawei Nova serisi cihazlar ülkemizde satılmıyor fakat ilerleyen zamanlarda bu modellerinde ülkemizde satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp