Huawei, Mobile World Congress Shanghai 2018'de 5G Teknolojlerini Tanıttı

HUAWEI, Mobile World Congress Shanghai 2018'de, başta 5G’de hayata geçirdiği yenilikler olmak üzere, geleceğin mobil iletişim alanındaki gelişmeleri hakkında da ipuçları verdi.

HUAWEI, Mobile World Congress Shanghai 2018'de, başta 5G’de hayata geçirdiği yenilikler olmak üzere, geleceğin mobil iletişim alanındaki gelişmeleri hakkında da ipuçları verdi. 5G’nin ticari kullanımının kısa süre sonra başlayacağına vurgu yapan HUAWEI, endüstrinin ilk uçtan uca 5G destekli ticari ürünlerini de bu etkinlikte vitrine çıkardı. Sürücüsüz araçlar, kablosuz medikal robotlar, Bulut AR, Bulut VR ve Bulut PC gibi başlıca 5G uygulamaları, şirket tarafından Mobile World Congress Shanghai 2018'de sergilendi. 

HUAWEI daha bağlantılı bir dünya yaratmak üzere, kurumsal stratejisi çerçevesinde, önemli adımlar atmaya devam ediyor. Şirket ayrıca, bulut bilişim, nesnelerin interneti ve dönüşüm operasyonları özelinde; stratejik düşünme, ürünler ve pazarlama süreçleri konularında da yoğun şekilde çalışıyor.

HUAWEI, 27-29 Haziran tarihleri arasında Şangay’da düzenlenen Mobile World Congress 2018 etkinliğinde; yapay zeka, nesnelerin interneti ve 5G’ye odaklandı. HUAWEI hem bireysel hem de kurumsal dünya için; daha fazla dijital içerik sunma ve daha bağlantılı bir eko-sistem yaratma motivasyonuyla dijital dönüşüm konusunda önemli proje ve iş birliklerine de imza attı.

Kullanıcı deneyimini geliştirmek, kurumlarda işlerin dijitalleşerek daha fazla büyümesini teşvik etmek ve daha bağlantılı akıllı bir dünya için son 4 yıldır üzerinde önemle durduğu ROADS temasına da vurgu yaptı. ROADS teması, -gerçek zamanlı, talep odaklı, tamamen çevrimiçi, kendin yap, sosyal - real-time, on-demand, all-online, DIY, social- kavramlarının açılımından meydana geliyor. HUAWEI ayrıca, kurumların tam-bulut ağlarına doğru evrimleşmesine katkıda bulunarak ve en iyi ağ alt yapısını hayata geçirerek, operatörlerle de yakın bir şekilde çalışıyor.

Daha akıllı mobil ağlar

HUAWEI, yeni nesil mobil ağlar için tasarladığı single-RAN Pro çözümünü de bu etkinlikte sektörle buluşturdu. Bu çözüm sadece 5G'yi değil, aynı zamanda mevcut hepsi bir arada donanım platformu, çevik mimarisi ve ağ otomasyonu ile mevcut 2G / 3G / 4G ağlarını da destekliyor. Böylelikle tek ağ üzerinden operatörlerin birden fazla hizmet geliştirmelerine olanak tanırken, kaynak ve enerji verimliliği de artırılıyor. Bu çözüm sayesinde operatörler, 5G çağında daha verimli, çevik ve otomatik mobil ağlar kurabilecekler.

HUAWEI organizasyon çerçevesinde ayrıca; uluslararası operatörler ve iş ortaklarıyla birlikte 5G, LTE tabanlı altyapı ağları, NFV, Ağ Deneyimi Dizini (NEI) ve Yazılım Tanımlama Güvenliği (SDSec) gibi birçok konuyu kapsayan konferanslara ve zirvelere de ev sahipliği yaptı.

Whatsapp