Huawei, MediaPad M3'ü önemli bir pazarda satışa sunacak

Huawei MediaPad M3'ün ABD pazarında satışa sunulacağı doğrulandı...

Teknoloji dünyasında mücadele eden en önemli Çinli donanım üreticilerinden birisi olan Huawei, geçtiğimiz ay içerisinde bazı önemli yeni cihaz duyuruları gerçekleştirmişti. Firmanın duyurduğu akıllı telefonlar Huawei Nova ve Nova Plus'ı bir kenara bırakacak olursak eğer, ayrıca firmadan MediaPad M3 adında yeni bir tablet duyurusu da gelmişti.

Yeni tablet hakkında duyurunun arkasından çok fazla bilgi gelmezken, yeni bir haber Twitter üzerinden geldi. Daha önce cihazın Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulacağı dair bilgi bulunmuyordu ve Twitter üzerinden MediaPad M3'ün ABD'de satışa sunulup sunulmayacağına dair soruya Huawei tarafından evet şeklinde cevap verildi.

Ancak şu an için hangi tarihte Huawei MediaPad M3'ün satışa sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta. Ancak büyük ihtimalle 2016 bitmeden Huawei MadiaPad M3 bu önemli pazarda yerini alabilir.

MediaPad M3'de 8.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran yer alıyor  ve bu ekran 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlük sunuyor.

4GB sistem belleği içeren ve ayrıca 3GB / 64 dahili veri kapasitesine sahip olan tablet 8MP arka kamera ve 8MP ön kamera içermekte.

Alüminyum kasası ile premium bir tasarım içeren yeni Huawei MediaPad M3 tablet firma tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 yonga setinden güç alıyor. Yeni tabletin ön tarafında yer alan fiziksel Home tuşunda ayrıca entegre parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. 

https://twitter.com/HuaweiMobile/status/781453271143747584

Whatsapp