Huawei MediaPad M3, ABD pazarında 20 Kasım'da satışa çıkıyor

Huawei MediaPad M3 akıllı telefon bu ay içerisinde önemli pazarlardan ABD'de satışa çıkacak.

Eylül ayı başında düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde Huawei, yeni bazı cihazlarının duyurularını gerçekleştirmişti. Öncelikle Huawei'nin yeni cihazları Nova ve Nova Plus resmi olarak duyurulurken, ayrıca Huawei MediaPad M3 adında bir tablet modeli de resmi olarak tanıtılmıştı. Bu cihaz Çin'de duyurunun ardından satışa sunulmuştu ve şimdi de önemli bir başka pazara daha geliyor.

Daha önce Huawei MediaPad M3'ün ABD pazarında satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti. Şimdi de haberlere göre bu yeni tablet 20 Kasım tarihinde bu önemli pazarda satışa çıkacak. Fiyat 299$ olarak belirlenirken, Amazon üzerinden de alınabileceğini belirtelim.

Cihaz bakacak olursak, Huawei MediaPad M3 tablet 8.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Bu ekran 2560x1600 piksel çözünürlüğünde IPS olarak belirlenmiş. Tablet gücünü Huawei tarafından geliştirilen 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 yonga setinden alıyor.

Huawei MediaPad M3 tabletin sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca hem arka tarafta hem de ön tarafta 8MP çözünülürlükte kameralar bulunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan tabletin bataryası ise 5.100mAh.

Tablette Harman / Kardon ses teknolojisi de yer alıyor. Ancak şunu da belirtelim. Samsung Harman'ı 9 milyar dolar bedelle satın almıştı ve çok yakında bu hoparlörler, Samsung'un Galaxy modellerinde yer alabilir.

Whatsapp