Huawei Media Pad M5, Resmi Duyuru Öncesinde Android Oreo ile Sızdırıldı

Huawei’nin yeni tableti Media Pad M5, Resmi duyurusunun öncesinde Android 8.0 Oreo işletim sistemi yüklü olarak internete sızdırıldı.

Huawei'nin tabletleri Amerika Birleşik Devletleri pazarına girmiş durumda. Bu cihazlardan satın almak isteyenler Amazon'u ziyaret edebilir ve iyi bir tablet sahip olmak için bir servet harcamak zorunda kalmayabilir. 

Yeni bir MediaPad M5 tableti resmi duyurudan hemen önce sızdırıldı ve söyleyebileceğimiz kadarıyla bu cihaz, muhtemelen üst düzey bir ürün olacak. Yeni bir habere göre, Çin merkezli üretici Huawei, tablet serisini doğrudan MediaPad M5'e taşıyacak, bu nedenle herhangi bir M4 tableti piyasaya çıkmayacak. 

Tıpkı, Kirin yonga setini temel alan önceki MediaPad tabletlerinden bazıları gibi MediaPad M5'in de benzer bir 2.4 GHz sekiz çekirdeği olan Kirin 960 yonga setine sahip olacağı iddia ediliyor. Ayrıca, yeni tabletin, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip 8,4 inçlik bir ekrana sahip olduğunu da biliyoruz.

Huawei Media Pad M5 tablet, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile birlikte geliyor ve bu, cihazı daha çekici bir hale getirebilir. Dahası, tabletin bir parmak izi okuyucu sensörüne ve LTE Cat 4 desteğine sahip olma ihtimali de var. Huawei, yeni MediaPad M5'i Ocak ayı başında CES (Consumers Electronics Show) 2018'de tanıyabilir, ancak henüz bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp