Huawei Matebook 2in1 PC modeli ABD ve Kanada'da satışta

Huawei'nin Matebook modeli önemli iki pazarda satışa çıktı...

Akıllı telefon pazarında oldukça başarılı olan Çinli Huawei, kendi ismi altında, ayrıca yan markası Honor üzerinden de bir çok cihaz sunarken, bugün de Honor 8 adındaki bir başka modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Firma sadece akıllı telefonlarla sınırlı kalmak istemezken, son dönemde yöneldiği segmentlerden bir tanesi de PC oldu.

Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde Huawei, bazı duyurular gerçekleştirmiş ve bunlar arasında firmanın yeni 2in1 PC modeli Huawei Matebook da yer alıyordu.

Tablet ve notebook olarak kullanılabilen Huawei Matebook, Windows 10 deneyimini sahip olduğu parmak izi tarayıcısı ile oldukça güvenli bir seviyeye taşırken altın ya da gri renk seçeneklerine sahip. 

Huawei Matebook, ABD ve Kanada'da satışa sunulmuş durumda. Donanım özellikleri açısından fiyatlara bakacak olursak eğer, Intel Core m3 işlemci, 4GB RAM ve 128GB SSD içeren model 699$ fiyat etiketine sahip. 

Intel Core m5 işlemci içeren versiyonlara bakacak olursak eğer, 4GB RAM ve 128GB SSD içeren model 849$, 8GB RAM ve 256GB SSD içeren model 999$ ve 8GB RAM 512GB SSD içeren model de 1.199$ fiyat etiketi ile geldi.

Aksesuarlara bakarsak eğer, Matebook Keyboard 129$, MatePen 59$ ve MateDock ise 89$

Whatsapp