Huawei Mate 9'un Yüksek Çözünürlüklü Fotoğrafları Sızdırıldı

Tanıtımına kısa bir süre kalan Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 9'un yüksek çözünürlüklü canlı görselleri internete sızdırıldı. Mate 9'un görselleri dual kamera ve metal gövdeyi doğruladı.

Akıllı telefon pazarının üçüncü en büyük üreticisi konumundaki Huawei, 3 Kasım tarihinde heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Mate 9 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Huawei Mate 9'a ait olduğu iddia edilerek internete sızdırılan fakat daha sonra ZTE Axon 7 Max modeline photoshop yapılarak hazırlandığı anlaşılan görsellerin ardından, güvenilir kaynaklardan yeni ve yüksek çözünürlüklü canlı Huawei Mate 9 görselleri geldi. 

Huawei Mate 9'un ortaya çıkan yeni görüntüleri, bu büyük telefonun Leica imzalı, dual led flaş ve lazer otofokus destekli dual kamerasını doğruluyor. Telefonun üst tarafında 3.5mm kulaklık soketi dikkat çekerken alt tarafında ise çift kanal stereo hoparlör ızgaraları ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. 

Huawei Mate 9'un arka yüzünde ise üst üste konumlandırılmış dual kamera ünitesinin sağ ve sol taraflarında dual led flaş ve lazer otofokus ünitesi bulunurken, kameranın aktif tarafında ise parmak izi sensörü yer alıyor. 

Huawei Mate 9 iddialara göre 5.9 inç büyüklüğünde ve 1080p Full HD çözünürlükte ekrana sahip olacak. Huawei tarafından üretilen HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alması beklenen Mate 9'un 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Huawei Mate 9 büyük ihtimalle Android 7.0 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunulacak ve Huawei EMUI 5.0 arayüzü ile kişiselleştirilebilir olacak.

Huawei, 3 Kasım girişinde Münih'te tanıtımını yapacağı Mate 9 için sosyal medya üzerinden tanıtım görselleri yayınlamaya devam ediyor. 

Whatsapp