Huawei Mate 9 ve Mate 9 Fiyatları Dudak Uçuklatak 

Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'nun optik zoom yeteneğine sahip kameraları ile 1.300$'a varan fiyatla geleceği söyleniyor.

Akıllı telefon pazarının yeni lider üreticilerinden Huawei, yeni üst seviye telefonları ile sektör standartlarını değiştirmeye hazırlanıyor. Haklarında bir çok bilgi ve görselin internete sızdırıldığı Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro akıllı telefonları duyurmaya hazırlanan Huawei'nin bu iki cihazla ilgili hem kamera alanında hem de fiyat konusunda yeni bir dönemi başlatması bekleniyor. 

Dün sizlerle Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'ya ait basın görsellerini  paylaşmıştık. Evan Blass, twitter üzerinde paylaştığı bu görsellerin ardından bugün de Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'nun kamera özellikleri ve fiyatına dair bilgiler paylaştı. Evan Blass'ın verdiği bilgiye göre 4x optik zoom yeteneğine sahip Leica imzalı dual kameraya sahip olacak olan Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro, 1.300$'a varan fiyatlara sahip olacak. 

https://twitter.com/evleaks/status/789994830877302784 

Evan Blass'ın bile bilgiye verirken "kalp krizi için yeterli" dediği 1.300$ fiyat etiketinin üst sınıf Huawei Mate 9 Pro modeli için geçerli olacağını tahmin ediyoruz. Kirin 960 yonga seti, 6GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip olacağı iddia edilen bu cihazın 5.9 inç büyüklüğünde Quad HD çift tarafı kavisli bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. 

Huawei Mate 9 ise 5.9 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip olacak. Mate 9 ayrıca Kirin 960 yonga seti, 4GB RAM, 64GB'tan 256GB'a kadar dahili depolama alanı seçenekleri ve Leica ortaklığında geliştirilen dual arka kameraya sahip olacak. 

Huawei'nin New York temalı kod isimleri kullandığı Mate 9 ve Mate 9 Pro'nun Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü olarak 3 Kasım tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması bekleniyor.  

Whatsapp