Huawei, Mate 9 Tanıtımı için Davetiye Göndermeye Başladı

Huawei, Mate 9 ve Mate 9 Pro'nun tanutulmasının beklendiği 3 Kasım Etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladı. Huawei 3 Kasım'da yeni Mate serisini görücüye çıkaracak.

Çinli üretici Huawei, 3 Kasım tarihinde önemli bir tanıtım etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Huawei'nin Mate 9 ve Mate 9 Pro modellerinin de tanıtılması beklenen 3 Kasım Etkinliği için basın davetiyeleri gönderilmeye başladı. 

Huawei, 3 Kasım'da Çin'de düzenleyeceği etkinlik için Weibo hesabı üzerinde davetiye posterini yayınladı.  Huawei'nin bu yılki Mate serisi tanıtım sloganı ise yayınlanan görselde de görüldüğü üzere "Bir adım önde" anlamına gelen "A Step Ahead" olacak. Fakat yeni duyurusu yapılacak modeller hakkında pek fazla bilgi paylaşılmıyor.

Huawei, görselde oldukça hızlı olan bir otomobil silueti kullanıyor.  Bu görselin de Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro'nun Kirin 960 yonga seti ile gelen işlemci hızına vurgu yapmak için seçildiği düşünülüyor. Ayrıca görseldeki bu ayrıntı yeni modellerin otomobil entegrasyonunu vurgulamak için de seçilmiş olabilir. 

Huawei Mate 9, 5.9 inç full HD ekran, Hisilicon Kirin 960 yonga seti, 6GB RAM, 256GB'a kadar varan dahili depolama alanı seçenekleri ve Usb Type-C bağlantı noktası ile geliyor. Huawei Mate 9 ayrıca 4x optik zoom yeteneğine sahip Leica ortaklığında geliştirilen 21MP dual arka kameraya da sahip olacak. 

Huawei'nin tanınması beklenen ikinci Mate serisi cihaz ise Huawei Mate 9 Pro olacak. Mate 9'dan farklı olarak iki tarafı kavisli dual-edge ekrana sahip olması beklenen Huawei Mate 9 Pro, Evan Blass'ın iddialarına göre 1.300$'a varan fiyatlara sahip olacak. 

Whatsapp