Huawei Mate 9 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei’nin phablet segmentindeki yeni amiral gemisi Mate 9'un tanıtım tarihi hakkında yeni bilgiler geldi. İşte Huawei Mate 9'un iddia edilen tanıtım tarihi..

Çin merkezli teknoloji devi Huawei’nin phablet segmentindeki yeni üst seviye akıllı telefon modeli Huawei Mate 9, hayranları tarafından heyecanla beklenirken bu yeni akıllı telefonun duyuru tarihi ile ilgili yeni iddialar da gelmeye devam ediyor. Huawei Mate 9'un 8 Ekim tarihinde tanıtılacağı iddiası ise şirketin anavatanı Çin'den geldi.

Huawei Mate 9'un 8 Ekim tarihinde tanıtılacağı iddiasıyla birlikte bu üst seviye akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bazı iddialar da paylaşıldı. Buna göre Huawei Mate 9 üç farklı bellek özelliğine sahip olacak. 

Huawei Mate 9, giriş seviye versiyonunda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Mate 9'un bu versiyonu operatör şebeke desteklerine göre değişen  3,199 Yuan (475$) veya 3,399 Yuan (505$) fiyat etiketine sahip olacak ve Çin'deki bütün operatör ağlarına destek verecek. 

Huawei Mate 9'un orta seviye özellikli versiyonu ise 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak ve 3.899 Yuan (580$) fiyat etiketine sahip olacak. Son olarak en üst seviye Huawei Mate 9 versiyonu ise 6GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip olacak ve 4.699 Yuan (700$) fiyat etiketi ile tüketicilere sunulacak. 

Son olarak daha önce gelen iddialarda Huawei Mate 9'un öne çıkan özellikleri arasında HiSilicon Kirin 960 yonga setine, 6 inç Full HD 1080P ekrana ve Leica ortaklığında geliştirilen 20MP dual arka kameraya sahip olacağı iddia edilmişti. 

Whatsapp