Huawei Mate 9 Özellikleri Belli Oluyor

Huawei’nin yeni amiral gemi akıllı telefonu güçlü yeni işlemcisinin yanında en güçlü kameraya sahip akıllı telefon adayı olmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarında hızla yükselen pazar payı ve son dönemde piyasaya sunduğu yüksek teknolojili güçlü akıllı telefonları ile dikkat çeken Çin merkezli üretici Huawei, son olarak geçtiğimiz günlerde Honor markası altında sunduğu akıllı telefonları ların satış rakamlarına dair bazı bilgiler paylaşmıştı. İnternete sızan bilgilere göre Huawei yakın zamanda Mate serisi altında yeni bir modelini daha gün yüzüne çıkarabilir. 

Bugün Çin merkezli kaynaklardan gelen bir görsek Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 9'a ait bazı bilgiler ortaya çıktı. Huawei Mate 9'un tanıtım broşürü olduğu iddia edilen bu görsele göre Çin merkezli üreticinin yeni üst seviye akıllı telefonu 20MP Leica dual kamera ve Huawei tarafından geliştirilen üretilen Kirin 960 yonga setine sahip olacak. Ayrıca gelen iddialara göre Huawei Mate 9, 6GB RAM'e de sahip olacak. 

İnternete sızdırılan Huawei Mate 9 promosyon broşürü ayrıca yeni üst seviye Huawei akıllı telefonun aynı zamanda bir de parmak izi okuyucuya sahip olacağını doğruluyor. Öte yandan Huawei Mate 9'un stereo hoparlörlere sahip olacağı yönünde iddialar internette yer alsa da bu konuda herhangi bir kesin bilgi bulunmuyor.  

Huawei Mate 9, gelen bilgilere göre 2016 yılının sonlarında gün yüzüne çıkacak. Huawei Kirin 960 yonga seti, 6GB RAM ve Leica ortaklığında geliştirilen ve Huawei P9'dakine benzer 20MP dual arka kameraya sahip olacağı belirtilen Huawei Mate 9, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve Emotion UI 5.0 ara yüzü ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. 

Whatsapp