Huawei Mate 9 için yeni bir teaser görsel geldi

Huawei, kısa süre sonra duyuracağı yeni cihazı için yayınladığı teaser görselde kameraya odaklanıor.

Akıllı telefon pazarının en çok satan üçüncü üreticisi olarak son dönemde büyük başarı gösteren Çinli Huawei, çok yakında yeni ve oldukça önemli bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak. Firmanın yeni akıllısı Huawei Mate 9 adı ile gelirken, bu cihaz üst düzey donanım özellikleri içerecek ve geçtiğimiz sene Aralık ayında gelen Huawei Mate 8'in halefi olacak.

Son dönemde gelen bilgilere göre Huawei, aslında iki farklı Mate 9 modelini resmi olarak duyuracak. Bu cihazlardan birisi Huawei Mate 9 adı ile gelirken, bu akıllı telefon düz ekran ile sunulacak. Diğer model ise Huawei Mate 9 Pro adı ile gelecek ve bu akıllı telefonda iki yanı kavisli ekran bulunurken, diğerine göre daha üst seviye teknik özellikler içerecek.

Huawei, cihazlarının çıkış tarihi yaklaştıkça teaser görsellerle teknoloji meraklılarına ipuçları veriyor. Yeni bir görsel daha firmadan gelirken, bu görselde cihazın odaklanma özelliğine vurgu yapılmış.

Bilindiği üzere Huawei'nin Mate 9 / 9 Pro modelleri Leica işbirliği ile geliştirilen çift arka kamera tasarımı ile pazara sunulacak. Daha önce Leica / Huawei, çift arka kamerayı Huawei P9'da kullanmışlardı.

Huawei Mate 9, 5.9" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran içerirken, Mate 9 Pro ise Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile pazara sunulacak. Huawei'nin kısa süre önce duyurduğu sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga seti akıllı telefonlardan yer alırken, cihazlar 4GB / 6GB sistem belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Whatsapp