Huawei Mate 9 için Android Oreo Güncellemesi Türkiye'de Başladı

Huawei Türkiye, 2017 yılının amiral gemisi Huawei Mate 9 için Android 8.0 Oreo güncellemesin yayınlanmaya başladığını resmi olarak duyurdu.

Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayan cihazlar listesine son olarak Huawei Mate 9 da katıldı. Huawei Türkiye, Redmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Huawei Mate 9 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin Yayınlanmaya başladığını duyurdu. Güncelleme, iki haftalık bir süreçte, tüm Huawei Mate 9 cihazlara gelmiş olacak. 

https://twitter.com/HuaweiMobileTR/status/949182949068550145

Huawei Mate 9 için Android Oreo Güncellemesi yaklaşık olarak dört hafta önce ilk olarak Çin pazarında kullanıma sunulmuştu. Android 8.0 Oreo güncellemesi ile birlikte Huawei’nin sevilen Android arayüzü EMUI 8.0 güncellemesi de kullanıcılara sunulmuştu. 

Android 8.0 Oreo güncellemesi, picture-in-picture (PIP) modu, daga iyi batarya optimizasyonu, güncellenmiş tasarım öğeleri ve Google Asistanın daha güçlü entegrasyonu da dahil olmak üzere Huawei Mate 9'a bir çok yeni özellikler getiriyor. Ayrıca, EMUI'nın en yeni sürümünün Google'ın Android 8.0 Oreo yükseltmesinin ötesinde bir masaüstü kullanıcı arayüzü modu, Huawei'ye özgü AI iyileştirmeleri ve dinamik duvar kağıtları gibi birkaç yararlı değişiklikler içerdiğini de belirtmek gerekir.

Whatsapp