Huawei Mate 9 akıllı telefon için yeni teaser video geldi

Huawei, çok yakında kamera ve daha bir çok özelliği ile ön plana çıkacak yeni bir akıllı telefonunu sunacak.

Her ay olduğu gibi Kasım ayında da yeni akıllı telefon duyuruları gelecek ve Çin'in önemli temsilcilerinden olan Huawei de yeni ve önemli bir üst seviye akıllı telefon sunma hazırlığı içerisinde. Huawei'nin yeni akıllı telefonu Mate 9 adı ile gelecek ve geçtiğimiz sene sonunda Aralık ayında pazara sunulan Huawei Mate 8'in halefi olacak.

Duyuru 3 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek ve bu tarih yaklaştıkça da cihaz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Huawei de yayınladığı teaser görsel ve videolarla teknoloji meraklılarını heyecanlandırmaya devam ederken, şimdi de yeni bir teaser video daha geldi. Yeni video da akıllı telefonun bataryasına odaklanıyor.

Hauwei'nin bu yeni akıllısı iki farklı versiyon olarak geliyor. Bu versiyonlardan birisi düz ekran içerirken, diğeri Samsung'un edge modelleri gibi iki yanı kavisli dokunmatik ekran içerecek.Bu yeni modeller Huawei Mate 9 ve Mate 9 Pro adı ile pazara sunulabilir.

Teknik özelliklere bakacak olursak eğer, Huawei Mate 9, 5.9" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran ile birlikte gelecek. Diğer üst model Mate 9 Pro ise 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile pazara sunulacak.

Huawei'nin bu yeni cihazlarında yine firma tarafından kısa süre önce duyurulan sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga seti bulunacak. Ayrıca cihazlar 4GB / 6GB sistem belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=JGhykG0oyRc

Whatsapp