Huawei, Mate 20 Serisinin Profesyonel Kamera ve Hızlı Bağlantı Özelliklerini Öne Çıkarıyor

Huawei, Mate 20 serisi için yayınladığı yeni tanıtım videosunda, amiral gemisinin profesyonel kamera özellikleri ve hızlı bağlantı desteğine vurgu yapıyor.

Huawei, Ekim ayında Londra'da düzenlenecek olan etkinlikte duyurulacak olan Mate 20 serisi hakkında heyecan uyandırmak için pazarlama çalışmalarına devam ediyor. Huawei Mate 20 serisi, şimdiye kadar sızdırılan, Android'in ilk 7nm yonga seti, eğimli OLED Quad HD + ekranı, 30 dakika içinde % 70'e varan ultra hızlı şarj destekli devasa 4. 200 mAh bataryası ve 15W kablosuz şarj girişi gibi özellikleri ile 2018'in en üst seviye amiral gemisi akıllı telefonu olacak.

Elbette bunların hepsi oldukça iyi ve ilgi çekici, ancak Mate serisinin en önemli özelliği, bu yıl üç kamera sensörü ve tiz-tac-toe formatındaki bir flaş sayesinde, arkadaki üçlü kamera kurulumu olacak. Huawei P20 Pro, üç lensli kamera kurulumuna sahip ilk cihaz olmuştu ve Mate 20 Pro bu geleneği devam ettirmenin yanında, sensör ve lens geliştirmeleri ve akıllı HDR özelliği ile daha da ileriye taşıyacak.

Huawei'nin Mate 20 serisi için yayınladığı en yeni tanıtım videosu, yukarıdaki tüm bu noktalara vurgu yapıyor, ancak Pro serisinin benzersiz kamera uygulamasının nasıl görüneceğini de çok kısa bir şekilde gösteriyor. 

Whatsapp