Huawei Mate 20 Pro'da, sesle kilit açılabilecek

Huawei firmasının geliştirdiği ve 16 Ekim'de tanıtacağı Mate 20 Pro modelinin ekran kilidinin sesle birlikte açılabileceğini duyuruldu.

Akıllı telefon üretiminde her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başaran Çin merkezli Huawei firması, yeni amiral gemisi telefon serisi Mate 20 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Serinin en güçlü ismi olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz Huawei Mate 20 Pro isimli model ise alanında birçok önemli yenilikler sunacakken, bu sayede tüketicilerin ilgisini üzerine çekmeyi hedefliyor.

16 Ekim tarihinde lanse edilecek olan Huawei Mate 20 Pro modelinde sesle kilit açma teknolojisinin yer alacağı belirtilirken, bu kilit açma yöntemi firma tarafından Bone Voice ID olarak isimlendirilecek. Belirli komutlar ile birlikte cihazın sesli olarak kilit açılımı tanıyacakken, telefonlarınız artık sizi sesinizden de tanımış olacak.

Seri ile birlikte sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracağı belirtilen NanoSD kartlarda gün yüzüne çıkacakken, bu kartlar MicroSD kartlardan daha küçük olacağı gerekçesiyle cihazlarda daha düşük yer kaplayacak. Bu cihaz hakkındaki tüm bilgiler 16 Ekim tarihinde resmiyete kavuşmuş olacak.

Huawei Mate 20 Pro’nun öne sürülen teknik özellikler;


6.9 inç genişliğindeki dev bir dokunmatik ekran paneli
Kirin 980 yonga seti
6 GB kapasitesindeki RAM bellek
4.200 mAh kapasitesindeki batarya
Leica imzalı üç farklı kamera sensörü
Ekrana gömülü olarak gelen parmak izi okuma sensörü
Sesli kilit açma özelliği

Whatsapp