Huawei Mate 20 Pro ile Mate 20'nin fiyatı gün yüzüne çıktı

Huawei firması tarafından geliştirilen Mate 20 ile Mate 20 Pro isimli akıllı cep telefonu modellerinin fiyat etiketi tanıtılmadan gün yüzüne çıktı.

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasının ardından Android dünyası büyük bir merakla Huawei'nin geliştirdiği amiral gemisi modeller olan Mate 20 ile Mate 20 Pro'nun tanıtımını gerçekleştirmesini bekliyor. Bu cihazların fiyat etiketi tasarım ile teknik özellikleri kadar merak edilirken, cihazlara oldukça önemli bir sızıntı kamuoyunun gündemine düştü.

16 Ekim tarihinde İngiltere'de özel olarak düzenlenecek olan Londra'daki etkinlik kapsamında ortaya çıkması beklenilen iki önemli cep telefonu modelinin fiyatları iPhone serisinden aşağı kalır olmayacakken, bu bilgi İsviçreli önemli bir perakende satış firması tarafından gün yüzüne çıkartıldı. Gerçekleştirilen sızıntıya baktığımızda firmanın seri altına konumlandırdığı en düşük kapasiteli Mate 20 modeli 810 dolardan satışa çıkacakken, RAM belleği ve depolama alanı tercihlerine göre bu fiyat 900 dolara kadar çıkacak.

Gelen diğer bir sızıntıya baktığımızda seri altına konumlandırılacak olan Huawei Mate 20 Pro modeli dünyanın en pahalı telefonları arasına ismini yazdırmayı başarabilecekken, öyleki Apple'ın iPhone Xs Max modeliyle aynı fiyat etiketlerine sahip olacak. Huawei Mate 20 Pro modeline baktığımızda fiyat etiketleri kardeşinden 100 dolar daha fazla olacakken, cihazın en düşük kapasiteli RAM bellek ve depolama alanını içeren modelinin fiyat etiketi 999 dolardan başlayacak.

Resmi olarak ülkemizde de satışa sunulacak olan bu iki modelin 10 bin TL civarındaki bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniliyor.

Whatsapp