Huawei Mate 20 Pro İçin İkinci Büyük Güncelleme Yayınlandı

Huawei Mate 20 Pro bugün yayınlanan yeni sistem güncellemesi ile ikinci büyük güncellemesini almaya başladı.

Mate 20 Pro gibi her yönüyle mükemmel özelliklere sahip cihazların piyasada bulunduğunu görmek harika bir durum olsa da bazen bu tarz cihazlar kullanıcıları üzebiliyor. Ortaya çıkan donanımsal veya yazılımsal sorunlar sebebiyle bu harika cihazları kullanmak işkence haline gelebiliyor.

Mate 20 Pro piyasaya sürüldüğünde ekran içi parmak izi ve gelişmiş 3D yüz tanıma teknolojisi ile birlikte kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmişti. Yeni geliştirilen yapay zeka destekli Kirin 980 işlemcisi ve Android 9 Pie üzerine kurulum EMUI 9 arayüzü ile birlikte belkide kullanıcıların hep hayalini kurduğu cihazlardan bir tanesi olmuştu.

Piyasaya çıkışının ardından OLED ekranda meydana gelen yeşillenme sorunu birçok kullanıcının canını sıkmıştı. Siyah arka plan üzerinde geceleri dikkat çeken yeşillenme sorununun kıvrımlar sebebiyle ortaya çıktığı söylenmişti.

Daha sonra ekran içi parmak izi okuyucusunun performansının çok iyi olmaması da kullanıcıların canını sıkmıştı. Bugün ise Çinli şirket en güçlü amiral gemisi modellerinden biri olan Huawei Mate 20 Pro için önemli bir sistem güncellemesi dağıtmaya başladı.

Ekran içi parmak izi okuyucusu ve 3D yüz tarama özelliği ile ilgili çeşitli iyileştirmeler içeren bu sistem güncellemesi umuyoruz ki Mate 20 Pro kullanıcılarının şikayetlerine ciddi bir çözüm olacaktır.

Kasım 2018 tarihli güncel güvenlik yamalarından biri ile gelen Mate 20 Pro güncellemesi 500 MB civarında bir boyut ile birlikte geliyor. Güncelleme ile ayrıca kameranın genel kalitesinde de iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Eğer sizde Mate 20 Pro kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek sistem güncellemelerini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeler kademeli olarak dağıtıldığı için cihazınıza ulaşması birkaç hafta sürebilir.

Whatsapp