Huawei Mate 20 kılıfıyla birlikte sızdırıldı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin geliştirdiği Mate 20 modeline ait net görseller bugün kamuoyuna kılıflarıyla birlikte sızdırıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Huawei firmasının kısa süre içerisinde tanıtması beklenilen Mate 20 serisi bir türlü teknoloji dünyasının gündeminden düşmüyor. Bu bağlamda yeni akıllı telefon modelleri Mate 20Mate 20 Pro ve Mate 20 Pro Porsche Design'in tanıtımı gerçekleştirmeyi hedefleyen Huawei, bu seriye ait birçok önemli sızıntılar vermeye başladı.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere baktığımızda Huawei Mate 20 modeline ait render ile ön panellerine ait görseller kamuoyuna sızdırılırken, bugün ise cihazın kılıfla birlikte görseli kamuoyuna çıktı. Sızdırılan görüntüye baktığımızda Huawei Mate 20 isimli modelin damla çentikli bir ekran paneline sahip olacağı kesinleşmiş oldu.

Ayrıca bu sızdırılan görselleri ele aldığımızda Huawei Mate 20 modelinin arka yüzünde bir parmak izi sensörünün yer alacağı ve ekrana entegre parmak izi sensörünün yer almayacağı görülüyor. Aslında daha önce sızdırılan bilgileri ele aldığımızda sadece Huawei Mate 20 Pro modelinde sadece bu teknolojinin yer alacağı belirtilmişti.

Sızdırılan bu görsellerin ne kadar gerçeği yansıttığı bilinmezken, Huawei Mate 20 modelinin gücünü 7nm işlemci mimarisi ile geliştirilen Kirin 980 yonga setinden alması bekleniliyor. 6.3 inç genişliğindeki AMOLED teknolojisine sahip bir dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleneceği düşünülen cihazda 4.200 mAh kapasitesindeki bir bataryanın yer alacağı düşünülüyor.

Bununla birlikte 6 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 128 GB kapasitesindeki dahili depolama alanını içermesini beklediğimiz Huawei Mate 20 modelinin hızlı şarj teknolojisini içereceği sızdırılan bilgilerde yer alıyor.

Whatsapp