Huawei Mate 10'un Sızdırılan Ön Panel Görüntüsü, Önceki Tasarım Sızıntılarını Doğruladı

Huawei Mate 10'un Ön paneline ait yeni bie görüntü internete sızdırıldı. Sızdırılan bu görüntü ile Mate 10'un tasarımı da teyit edilmiş oluyor.

Huawei Mate 10'un 16 Ekim tarihindeki resmi tanıtımı öncesinde, görüntüleri internete sızdırılmaya devam ediyor. Bugün de Çin'den Huawei Mate 10'un Ön panelinin canlı bir görüntüsü internete sızdırıldı. 

Sızdırılan bu yeni görüntüde gördüğümüz, tasarım açısından, bir önceki sızdırılmış görüntü ile oldukça benzer bir tasarımın gözler önüne seriliyor olmasıdır. Birkaç gün önce de Huawei Mate 10'un bie ön panel görüntüsü ortaya çıkmış ve bize bir prototip Mate 10'un test edildiğini gösteriyordu.

Görüntülerden de anlaşılıyor ki Huawei Mate 10, altta ve üstte çok ince çerçevelere ve panelin alt tarafında da bir Huawei logosuna sahip olacak. Bu Mate 10 modelinde parmak izi tarayıcı arka tarafta olacak, çünkü ön tarafta parmak izi tarayıcı sensörü için yer olmadığı görülüyor. 

Huawei'nin Mate 10 ve Mate 10 Pro olmak üzere en az iki yeni Mate akıllı telefonu 16 Ekim tarihindeki etkinlikte gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Bu cihazlara daha sonra Mate 10 Lite ve Mate 10 Premium seviye bir versiyonun katılması bekleniyor. Hangi ismin kullanılacağına bakılmaksızın, bugün sızdırılan ön panel, üst seviye versiyona ait diyebiliriz. 

Resimde ön panelin görünen model, 18: 9 en / boy oranıyla 5.99-inç 1.440x2.880 dokunmatik ekran, Kirin 970 yonga seti, 6GB RAM ve 64 veya 128GB dahili depolama alanı özelliklerine sahip olacak. 12MP + 20MP Leica imzalı çift arka kameranın eşlik edeceği cihazın 8MP de ön kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. 

Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve en son EMUI kullanıcı arayüzü ile gelecek cihazın 7.5 mm kalınlığında rağmen, IP68 sertifikasına ve 4.000 mAh bataryaya sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Whatsapp