Huawei, Mate 10'un ilk Fotoğrafını Paylaştı

Huawei, phablet segmentindeki yeni amiral gemisi Mate 10'un ilk fotoğrafını resmi twitter üzerinden paylaştığı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note8'i resmi olarak tanınmasının ardından gözler şimdiden Apple'ın Eylül ayında resmi olarak duyurulacak akıllı telefon modelleri İPhone 8 ve iPhone 7s'lere çevrilmiş durumda. Ancak bir diğer büyük üretici Huawei de Ekim ayında yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. 

Huawei, 16 Ekim'de Mate 10'u resmi olarak piyasaya çıkaracak. Mate 10'un tanıtımı için hala çok fazla zaman var ve Huawei bunu yeni akıllı telefonuna merak oluşturmak için kullanıyor ve telefonun arka tarafını gösteren bir fotoğraf da yayınlamıştı. Huawei Mate 10, hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, çift kamera ile gelecek ve şu anda Huawei P9 / P9 Plus, Huawei Mate 9 / Mate 9 Pro ve Huawei P10 / P10 Plus'dan oluşan Leica Ailesi Huawei cihazlarına katılacak.

https://twitter.com/HuaweiMobileAU/status/900534720001220608

Huawei'nin paylaştığı bu görüntü, Samsung Galaxy Note8'in tanıtımının hemen sonrasında ve Çin merkezli üreticinin IFA 2017 Tüketici Elektroniği Fuarında yapacağı yeni yonga seti duyurusunu öncesinde geldi. 

Huawei Mate 10'un çerçevesiz bir ekranla gelmesi bekleniyordu ancak en son gelen iddialara göre sadece Huawei Mate 10 Pro modelinin 18:9 en-boy oranına sahip EntireView çerçevesiz ekranla geleceği iddia ediliyor. Standart Mate 10 modelinin ise geleneksel bir ekranla gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp