Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro İçin Android 8.1 Oreo Beta Güncellemesi Geldi 

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro için Android 8.1 üzerinde çalışan EMUI 8.1 arayüz güncellemesinin beta sürümü bugün dağıtılmaya başladı.

Bugün Huawei'nin yetkili bir ismi Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Weibo üzerinden Mate 10 ve Mate 10 Pro için Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan EMUI 8.1 güncellemesinin açık beta ile dağıtılmaya başladığını açıkladı.

Huawei'nin mobil başkanı He Gang'a göre, bu güncelleme ile beraber grafik tarafında % 60 ve işlemci tarafında ise % 30 civarında bir artış olacak. Geçtiğimiz günlerde Honor 10 ile beraber tanıtılan GPU Turbo teknolojisi bildiğiniz üzere firma tarafından birçok modele güncelleme ile verilecekti. Güncelleme sırasının başında yer alan Mate 10 ve Mate 10 Pro an itibariyle EMUI 8.1 Beta sürümü ile beraber yeni özellikleri almaya başladı.

Beta test programına katılmadan önce akıllı telefonunuzun sürümünün B113 olduğundan emin olun ve cihazınızın root yetkisine sahip olmadığından emin olun. Aksi halde güncellemeyi cihazınıza yüklerken çeşitli sorunlar ile karşılaşabilir ve cihazınızı açılmaz bir hale getirebilirsiniz. 

Google tarafından yapay zeka özellikleri Android 8.1 ile işletim sistemine eklenmişti. Şimdi de EMUI 8.1 güncellemesi ile beraber Android 8.1 sürümüne kavuşacak olan Huawei cihazlarında pil performansının yanı sıra genel performans artışı da yaşanacak. Bu güncelleme ile yapay zekanın bütün nimetlerinden sonuna kadar faydalanacak olan Mate 10 ve Mate 10 Pro birçok farklı kamera özelliğine de sahip olacak. Bunlardan en önemlisi ise 960fps süper ağır çekim özelliği olacak. 

Whatsapp