Huawei, Mate 10 Serisinin Operatörler Üzerinden 2018'de ABD Pazarına Gireceğini Doğruladı

Huawei, 2018 yılında ABD pazarına giriş yapıyor olacak. Huawei Mate 10 serisi dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olan ABD'de 2018 yılında satışa sunulacak.

Aylardır süren söylenti ve sızıntı gazetelerin ardından nihayet konu ile ilgili resmi açıklama da yapıldı. Huawei, yeni Mate 10 serisini en az bir operatör üzerinden 2018 yılında Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunacak. Bu bilgi, Çin merkezli şirketin Tüketici İş Grubu Başkanı Richard Yu tarafından da onaylandı. 

Bu konudaki ilk resmi bilgiyi veren Richard Yu, henüz hangi operatörler üzerinden yeni Mate 10 Serisinin ABD pazarında satışa sunulacağını açıklamadı. Ancak şimdiye kadar ortaya çıkan geçmiş söylentiler göz önünde alındığında, bu operatörlerden birinin AT & T olacağına kesin gözü ile bakılıyor.  Ayrıca, ABD'nin en büyük operatörü konumundaki Verizon da yeni Huawei akıllı telefonları satışa sunan bir diğer operatör olabilir. 

Richard Yu, Mate 10 serisi akıllı telefon modellerinin ABD fiyatları konusunda herhangi bir açıklama yapmadı ancak fiyatların, rekabetçi ve fiyat performans dengesinin yüksek olacağını belirtti. Bununla birlikte Richard Yu, detayların hepsini CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarında paylaşacaklarını da açıkladı. Başkan Yu, Huawei'nin ABD'deki "operatörlere ve tüketicilere değer katabileceği" konusunda kendinden emin olduğunu söyledi.

Whatsapp