Huawei Mate 10 Pro, DxOMark Testinde 97 Puan Aldı

Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10 Pro'nun kamerası, DxOMark Testinde şov yaparak 97 puana ulaştı.

DxOMark'ın kamera testinde son dönemde en yüksek puanı alan akıllı telefonlar, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus - 94 puan, Samsung Galaxy Note8 - 94 puan ve nihayet Google Pixel 2 etkileyici kamerası ile  98 puan almıştı. 

Ve şimdi geçtiğimiz günlerde resmi duyurusu yapılan Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10 Pro'nun ayrıntılı DxOMark test sonuçları geldi. 

Muhtemelen akıllı telefon kullanıcılarının geneli, Huawei Mate 10 Pro'nun DxOMark'tan aldığı toplam puanı merak ediyordur. Ancak daha ayrıntılı bilgi isteyenler DxOMark Labs web sitesinden detayları öğrenebilirler. 

Huawei Mate 10 Pro, DxOMark Testinde fotoğraf performansı için 100 puan. Video kayıt performansı için de 91 puan aldı. Hassas fotoğraflar için Huawei Mate 10 Pro, iyi detay koruma ve düşük gürültü seviyeleri, geniş dinamik aralık ve gerçekten övgüyü hak eden 2x yakınlaştırma ayrıntısı sayesinde beş yıldız kazanıyor. DxOMark, Mate 10 Pro'nun iPhone 8 Plus'tan daha iyi bir Portre moduna sahip olduğunu belirtiyor ve Mate 10 Pro'nun geniş diyafram modu özelliğini beğendiklerini belirtiyor. 

Huawei Mate 10 Pro'nun video özelliklerinde ise doğru ve hızlı odaklama yeteneklerinin oldukça iyi olduğu belirtiliyor. 

Whatsapp