Huawei Mate 10 Pro, Akıllı Kalemle Gelebilir

Huawei'nin duyurusuna kusa bir süre kalan amiral gemisi Mate 10 Pro'nun akıllı kalem desteğine sahip olacağına işaret eden bir görüntüsü internete sızdırıldı.

Huawei, Samsung'un Galaxy Note Serisi modellerinin pazarından pay kapmak için Mate 10 Pro modeline hazırlıyor olabilir. Aşağıdaki görüntü ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından paylaşıldı ve görüntüde Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10 Pro ile birlikte bir akıllı kalem görünüyor. Ancak bunun bir smart stylus olmadığını da belirtelim. 

Kalemin tasarımı, Moleskine Akıllı Yazım Setine benziyor ve bu da iki şirket arasında işbirliği anlaşması olabileceği anlamına geliyor. Bluetooth özellikli bu kalem ve özel yazma paletini kullanarak, gerçek kağıda yazabilir ve notlarınızın ve çizimlerinizin dijital kopyalarını anında akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Bununla birlikte, bu kalem dokunmatik ekran üzerinde çalışmıyor, bu yüzden Huawei Mate 10'da kalem olarak kullanılamaz. Tabi ki iki şirket dokunmatik ekran desteği sağlamak için bazı değişiklikler yapmadığı sürece. Rakip bir akıllı kalem olan Livescribe Smartpen 3'ün kapasitif bir uç içerdiğini unutmayın.

Her neyse sonuç olarak, Huawei Mate 10 Pro Al yetenekleri, güçlü donanım özellikleri, ve kameraları dışında bazı ekstra özelliklere de sahip olacak gibi görünüyor. Tüm bunları öğrenmek için yapmanız gereken tek şey ise 16 Ekim tarihinde yapılacak tanıtımları birlikte maxicep.com sayfalarında ilgili haberleri takip etmek olmalı. 

Whatsapp