Huawei Mate 10 Lite'ın Fiyatı Perakendeci Tarafından Doğrulandı

Huawei'nin 16 Ekim tarihinde resmi tanıtımını yapacağı Mate 10 Serisinin muhtemelen en uygun fiyatlı modeli olacak Mate 10 Lite'ın Avrupa fiyatı, bir perakendeci tarafından doğrulandı.

Huawei Mate 10'un tanıtımına çok kusa bir süre kaldı ancak amiral gemisi tek başına gelmeyecek. Çinli şirket, tüm fiyat seviyelerini kapsayacak şekilde Mate 10'un birçok versiyonunu üretmeyi planlıyor.

Huawei Mate 10 Lite, Huawei'nin amiral gemisinin orta sınıf versiyonu olacak. Cihaz 18:9 en-boy oranına sahip ekran ve bellek gibi bazı özelliklerini koruyacak ancak Mate 10 Lite özelliklerine ve Mate 10'dan farklarını dair tüm detaylar bilinmiyor. 

Örneğin, Mate 10 çok daha büyük 4.000 mAh batarya ile gelirken, Huawei Mate 10 Lite ise 3,340 mAh batarya ile güçlendirilecek. Ayrıca, akıllı telefon bir de Octa-core işlemciye sahip Kirin 659 yonga seti ile donatılıyor. Buna ek olarak Mate 10 Lite'ın kamera özellikleri tarafında ise 16MP + 2MP çift arka kamera ve 13MP + 2MP çift ön kamera bulunacak. 

Her durumda, Huawei'nin Mate 10'u ve diğer versiyonlarını 16 Ekim'de açıklaması bekleniyor. Şirketin amiral gemi modelleri ile ilgilenmiyorsanız, Mate 10 Lite'ın Kasım ayı başında Avrupa'da satışa sunulacak olduğunu bilmek isteyebilirsiniz. 

Hollanda'lı bir perakendeci olan Belsimpel, çevrimiçi mağazasında Huawei Mate 10 Lite'ı çoktan listelemeye başladı. Diğer ülkelerde fiyat farklı olabilir ancak, Mate 10 Avrupa'da 349 Euro fiyata sahip olacak.

Whatsapp