Huawei Mate 10 EMUI 8.1 güncellemesi serbest bırakıldı

Huawei firması tarafından üretimi gerçekleştirilen amiral gemisi telefon modeli Mate 10 için EMUI 8.1 güncellemesinin yayınlandığı duyuruldu.

Adından akıllı telefon üretimi dünyasında sıkça söz ettirmeyi başaran Huawei firması, bir yandan yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirirken diğer yandan ise eski modellerini güncelleyerek tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Firma kısa süre içerisinde Huawei Mate 20 modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanırken, bu serinin güncel modeli Huawei Mate 10 için ise Android 8.1 Oreo güncellemesi ardından EMUI 8.1 güncellemesini yayınladığını duyurdu.

Geçtiğimiz yılın sonuna doğru kutusunda Android 8.0 Oreo ve EMUI 8.0 arayüzü ile birlikte çıkan cihaz, düzenli olarak cihaza yeni güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor. Yayınladığı güncellemelerle birlikte cihaza yeni özellikler kazandıran firma, EMUI 8.1 güncellemesi ile birlikte cihaza 720p 960fps ağır çekim kaydı imkanını kazandırdı.

Aynı zamanda cihaz Al yapay zeka fotoğrafçılığı güncellemesini de alırken, akıllı galeri, 3D portre ışık efekti ve dahasına kavuşuyor. Kazandırılan bu özellikle birlikte artık çektiğiniz fotoğraf daha fazla sahne modları ile birlikte süslenebilirken, sahne tanıma modları sayısı 500'e kadar yükseltilmiş durumda.

Yayınlanan güncelleme ile birlikte cihazın arayüzünde de oldukça önemli iyileştirmeler gerçekleştirilirken, bunun yanı sıra cihazın performans artışı yaşadığını da belirtelim.

Whatsapp