Huawei Maimang 7 teknik özellikleri tanıtıldı

Çin merkezli Huawei firmasının orta segment için hazırladığı Maimang 7 isimli akıllı cep telefonunun tüm teknik özellikleri resmiyete kavuştu.

Üstün başarılarıyla birlikte akıllı telefon üretiminde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Huawei firması, orta segment kullanıcılar için hazırladığı yeni akıllı telefon modeli Maimang 7'nin tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone X ile benzer olan bir ekran çentiği anlayışına sahip olan ürünün ön yüzünde 6.3 inç genişliğinde ve FHD+ çözünürlüğünde olan bir dokunmatik ekran paneli karşımıza çıkıyor.

Huawei Maimang 7 isimli model GPU Turbo desteğine sahip olan Kirin 710 yonga setinden gücünü alırken, 6 GB kapasitesindeki RAM bellek ve 64 GB kapasitesindeki dahili depolama alanına sahip. Dilerseniz cihazın hafızasını MicroSD kart yuvasıyla birlikte 256 GB daha arttırabilirken, cihaz arttırılmış gerçeklik konusunda oldukça iddialı bir konuma sahip.

Hem arka hemde ön yüzünde çift kamera kurulumunu içeren cihazların arka yüzündeki kamera kurulumu f/1.8 diyafram değerindeyken 20 MP + 2 MP çözünürlüğüne sahip. Cihazın ön yüzünde bulunan kameraların diyafram aralığı f/2.0 olarak karşımıza çıkarken, kameralardan birisi 24 MP diğeri ise 2 MP çözünürlüğüne sahip.

Arka panelinde parmak izi okuyucusunu içeren Huawei Maimang 7 isimli ürünün bataryası 3.750 mAh kapasitesindeyken renk seçenekleri ise mavi, siyah ve altın olmak üzere şekilleniyor. Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS + GLONASS ve USB Type-C bağlantı özelliklerini bulunduran ürün, 15 Eylül itibariyle satışa sunulacak.

Whatsapp