Huawei Maimang 7 resmi olarak 12 Eylül'de tanıtılacak

Çin merkezli Huawei firmasının sadece ana vatanında satışa sunacağı Maimang 7 modeline ait tüm detaylar 12 Eylül'de duyurulacak.

Akıllı telefon üretiminde her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başaran Çin merkezli Huawei firması, ardı ardına karşımıza yeni telefon modelleriyle çıkmaya devam ediyor. Bu bağlamda Mate 20 Lite modelinin Çin'e özgü olarak hazırlayacağı Maimang 7 modelini tanıtacak olan ekip, bu cihazın duyurusunu 12 Eylül tarihinde gerçekleştireceğini açıkladı.

Sadece Çin pazarında satışa sunulacak olan Maimang 7 isimli akıllı cep telefonu Çin'in Guangzhou'da kentinde duyurulacakken, gücünü Kirin 710 yonga setinden alacak ve GPU Turbo teknolojisini içerecek. Bu desteğiyle birlikte teknik detayları oldukça güçlenecek olan cihazın 6.3 inç genişliğindeki dokunmatik panel üzerinde şekillenmesi bekleniliyor.

Cihazda RAM bellek olarak ise 6 GB kapasitesindeki alan tercih edilecekken, depolama birimi tercihlerinin ise 64 GB kapasitesinde olması bekleniliyor. Huawei'nin Maimang 7 modeli hem ön hemde arka yüzünde çift kamera içerecekken, arka yüzeyde 20 MP + 2 MP çift kamera ve ön yüzünde ise 24 MP + 2 MP olmak üzere çift kamera anlayışı yer alacak.

3.650 mAh kapasitesinde hızlı şarj desteği sunacak olan cihaz, ülkemizde ise Mate 20 ismiyle birlikte satışa çıkacak. Cihazla ilgili şu anlık bilinen bilgiler bununla sınırlıyken, Huawei Maimang 7 modeli tanıtılır tanıtılmaz yeni bilgilerle karşınızda olacağız.

Whatsapp