Huawei, KFC ortaklığıyla bir telefon geliştiriyor

Çin menşeli akıllı cep telefonu üreticisi Huawei, dünyanın en ünlü tavuk zinciri olan KFC ile birlikte ortak bir anlaşma ile birlikte cep telefonu geliştirdi.

Akıllı telefon pazarının en önemli üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Huawei firması, ilginç bir girişim altına imza atmayı başarıyor. Dünyanın en ünlü tavuk zinciri olarak bilinen KFC ile bir ortaklığın altına imzasını atan şirket, bu yemek zincirinin logosunu barındıracak olan bir akıllı telefon geliştirmeyi hedefliyor.

KFC'nin 30. yılına özel olarak geliştirilen mobil uygulamayla birlikte gelecek olan telefon, daha önce geliştirilen bir modelin varyantı mı yoksa tamamıyla özel olarak hazırlanan bir cep telefonu mu olunacak bilinmiyor. Sadece 16 ve 32 GB kapasitesinde iki farklı depolama alanıyla sunulacağı belirtilen cep telefonunun, KFC mağazalarında özel kampanyalarla dağıtılacağı veya uygun fiyatlarla satışa sunulacağı düşünülüyor.

Cep telefonunun özel üretim olarak sınırlı sayıda üretilmesi öngörülürken, ülkemizde bu cihazı görüp göreceğimiz de tam anlamıyla bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın daha çok Asya pazarlarında yer alması ve ünlü fast food markası KFC tarafından çeşitli kampanyalarda kullanılabileceğini belirtelim.

Neyse lafı fazla uzatmadan sizleri cihazın sızdırılan videosu ve şık tasarımıyla birlikte üst alanda bulunan videomuz da karşı karşıya bırakalım.

Whatsapp