Huawei Honor V9 Mini Modeli Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz aylarda Çin'de Huawei Honor V9 adı ile piyasaya sunulan Huawei Honor 8 Pro modelinin düşük özelliklere sahip Huawei Honor V9 Mini modeli ortaya çıktı.

Huawei geçtiğimiz aylarda Honor 8 Pro'yu Nisan ayında 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte duyurmuş ve ardından piyasaya sürmüştü. Ardından şirket Çin'de Huawei Honor 8 Pro modelinin donanımını biraz değiştirerek telefonu 6 GB RAM ile Çin'de Honor V9 olarak yeniden piyasaya sunmuştu.

Bugün ortaya çıkan görseller Huawei Honor V9 modelinin daha düşük donanım özelliklerine sahip ve daha uygun fiyat etiketi bulunan bir modelinin Huawei Honor V9 Mini adı ile piyasaya sunulacağını gösteriyor.

Gizemli cihaz ilk bakışta Huawei Honor V9 ve Huawei Honor 8 Pro modelleri ile benzer bir tasarım çizgisi taşıyor. Resimlerden çok fazla detay elde edemiyoruz ancak açık bir şekilde görebiliyoruz ki yeni cihaz Huawei Honor serisine ait olacak.

Cihazın alt kısmında hoparlör ve USB Type C bağlantı noktasını görebiliyoruz. Bazıları bunun Huawei Honor 6C modeli olduğunu düşünebilir ancak ince detaylara baktığımız zaman bu cihazın daha farklı konumlandırmaya sahip olduğunu yani Huawei Honor 6C modeli olmadığını görebiliyoruz.

Ürün portföyüne baktığımız zaman Huawei her bütçeye uygun akıllı telefon üreten en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi. Elbette üst seviyenin yanı sıra milyonlarca adet satmayı başaran giriş ve orta seviye cihazlarda bu noktada oldukça önemli bir yere sahip. Ülkemizde Honor modelleri pek satışa çıkmasa da dünya çapında büyük bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Huawei Honor V9 Mini'de bu modellerden bir tanesi olacak gibi duruyor.

Whatsapp