Huawei Honor V8 akıllı telefon görselleri ortaya çıktı

Yarın duyurulması beklenen Honor V8 akıllı telefon çift arka kamera ile geliyor.

Huawei, bu sene oldukça önemli modeller sunarken, özellikle de geçtiğimiz ay bir çok yeni cihazını gün yüzüne çıkardı.

Bu yeni cihazlar arasında en önemli Huawei P9 adındaki firmanın yeni amiral gemisi oldu. Ayrıca amiral gemisinin daha büyük versiyonu da Huawei P9 Plus adı ile gelirken, her iki cihaz da çift arka kamera tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ayrıca aynı etkinlikte olmasa da sessiz sedasız ortaya çıkan bir başka versiyon da Huawei P9 Lite olmuştu.

Huawei'nin alt markası ise Honor olurken, bu marka altında da yeni modeller sunuluyor ve pazara giriş yapacak yeni modellerden birisi de Honor V8 olacak. Bu yeni akıllı telefonun yarın düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Kısa bir süre önce Honor V8 akıllı telefon, Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkmıştı. Şimdi de bazı canlı görselleri ortaya çıktı.

Honor V8 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve ekran çözünürlüğü de 1920x1080piksel Full HD olacak. 2.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacak olan cihaz 12MP çift arka kamera içerirken, ayrıca ön kamerası da 8MP olarak geliyor.

Yeni akıllı telefonda 4GB sistem belleğine yer verilmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de microSD kart desteği ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak yer almakta. Batarya ise 3.400mAh olmakta.

Diğer taraftan cihazın Quad HD ekran, 2.5Ghz işlemcili yonga seti, 64GB dahili veri kapasitesi içeren bir versiyonu da bulunmakta.

Whatsapp