Huawei Honor V10 Çeşitli İyileştirmeler İçeren Bir Güncelleme Aldı

Huawei'nin geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu Honor View 10 modeli için internet iyileştirmeleri içeren yeni bir sistem güncellemesi geldi.

Huawei Honor View 10, akıllı telefonlarını eğlence için daha sık kullananlar için önemli olan iki yeni özelliği cihaza ekleyen küçük bir güncelleştirme almaya başladı. Yeni güncelleme ile beraber Huawei Honor V10 için "Parti Modu" özelliğinin eklenmesinin yanı sıra Game Suite uygulaması için yeni bir iyileştirme de yapılmış durumda.

Peki yeni Parti Modu tam olarak ne yapar? Bu cevabı oldukça basit. Bu özelliğin detaylarına baktığımız zaman birbiri ile yakın bölgede bulunan diğer Honor V10 modelleri ile kendi cihazınızı NFC bağlantı özelliği ile eşleştirerek aynı anda aynı şarkıyı çalabiliyorsunuz. Yani tek bir dokunuş ile aynı şarkıyı tüm Honor V10 modellerinde aynı anda çalarak güçlü bir ses çıkış gücü ve müzik deneyimi elde edebiliyorsunuz. Ülkemizde aktif olarak satılmayan Honor V10 modelinin bu özelliğini kullanabilmeniz için yakınlarınızda birden fazla Honor V10 olması gerekmektedir.

Güncelleme ile beraber gelen bir diğer yenilik ise internet iyileştirmesi konusunda eklenen yeni bir özelliktir. Game Suite menüsünde bulabileceğiniz bu yeni araç ile cihazınızın interneti konusunda çeşitli teklifler ile karşılayabiliyorsunuz. Bu hizmet ücretli bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıca Honor V10 için bu güncelleme ile ekran görüntüsü almak veya bir videoyu kaydetmek için gereken ekran hassaslığını iyileştiren bir yenilikte yapılmış durumda. Son olarak, yeni güncelleme cihazın daha kararlı ve performanslı bir şekilde çalışması için arka planda yapılan çeşitli kod değişikliklerini de içeriyor.

Whatsapp