Huawei Honor S1 akıllı saat resmi olarak duyuruldu

Huawei, düzenlediği etkinlikle yeni akıllı saati Honor S1'i resmi olarak duyurdu...

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden olan Huawei, bir çok yeni cihazının bugün duyurusunu gerçekleştirdi. Firma bilindiği üzere Honor adındaki alt markası üzerinden de cihazlar sunuyor ve bugün etkinlikte yeni Honor modelleri gün yüzüne çıktı.

Huawei yeni akıllı telefonu Honor 6X'i resmi olarak duyurdu. 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel dokunmatik ekran, Huawei Kirin 955 yonga seti, 3GB / 4GB sistem belleği, 12MP çift arka kamera, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi özellikleri ile geldi. 

Sadece bununla da sınırlı kalmayan firma ayrıca Honor MediaPad 2 adındaki yeni bir tabletini de gün yüzüne çıkardı. Tabletinin yanına Huawei bir de akıllı saat ekledi ve Honor markası altında gelen bu yeni akıllı saat Honor S1 olarak adlandırılmış.

Honor S1 akıllı saat, yuvarlak tasarım ile gelirken, sadece 35gr ağırlığında ve kayış renkleri ise mavi, gri ve turuncu olmakta. Kayışlar isteğe göre kullanıcı tarafından kolaylıkla değiştirilebiliyor. Bu yeni akıllı saat sadece saati göstermiyor. Ayrıca kalp ritm, kalori yakımı, katedilen mesafe ve diğer bazı sağlıkla ilgili aktivitelerin de takibi yapılabiliyor.

Honor S1, IP68 sertifikasına sahip ve bu da suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarıma sahip olduğu anlamına geliyor. Fiyatına bakacak olursak eğer, yen akıllı saat 699 Yuan ($104) fiyat etiketi ile satın alınabilecek. Honor S1, 25 Ekim tarihinde ilk olarak satışa sunulacak.

Whatsapp