Huawei Honor Play İçin Android 9 Pie Beta Güncellemesi Yayınlandı

Honor markasının piyasaya sunduğu yeni cihazlardan Honor Play için Çin'de dağıtılan ilk Android 9 Pie beta güncellemesinin ardından şimdi Polonya'da kararlı sürüm güncellemesi herkese dağıtılıyor.

Huawei geçtiğimiz aylarda düzenlenen IFA fuarında yeni teknolojilere ve Kirin 980 işlemcisine yer verirken yazılım tarafında da EMUI 9 arayüzünün duyurusunu gerçekleştirmişti. Şimdi ise firma elini çabuk tutarak Honor Play için Çin'de dağıttığı Android 9 Pie beta güncellemesinin ardından Polonya'da kararlı sürüm Android 9 güncellemesini bütün kullanıcılara OTA üzerinden dağıtmaya başladı.

Honor Play Android 9 Pie güncellemesi OTA üzerinden 9.0.0.302 veya B302 yazılım sürümü ile birlikte geliyor. Güncelleme halihazırda Polonya'da bulunan kullanıcılar için dağıtılmaya başladı. Firmanın gecikmeden diğer ülkelerde bulunan kullanıcılar içinde bu güncellemeyi dağıtıp dağıtmayacağı şuan için bilinmiyor.

Eğer sizde özel sürüm olan C432 veya C432E3 model numaralı bir Honor Play cihazına sahipseniz cihazınıza OTA üzerinden EMUI 9 güncellemesinin gelmiş olması gerekiyor. Telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına giderek güncellemenin gelip gelmediğine bakabilir ve yükleyebilirsiniz.

Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca cihazınızın bir WiFi ağına bağlı olduğundan emin olun. Yaklaşık 4 GB civarında bir boyutu olduğu için güncellemenin indirilmesi sırasında bir sorun olmamasına dikkat edin.

Honor Play güçlü özellikleri ve iyi tasarımıyla en iyi Honor telefonlarından biri diyebiliriz. Uygun fiyat etiketine sahip olan cihazda Kirin 970 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyordu.

Whatsapp