Huawei Honor Note 9 Modelinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Huawei'nin büyük ekranlı ve üst seviye donanım özelliklere sahip akıllı telefonu Huawei Honor Note 9 modelinin fiyatı internete sızdırıldı.

Huawei'nin yakında piyasaya sürmeyi planladığı büyük ekranlı üst seviye akıllı telefonu Huawei Honor Note 9 modeli bir kez daha yeni bir sızıntıya konu oldu. Bu sefer, aklı telefonun resmi fiyatlandırması olan, 4.999 CNY (yaklaşık 750 USD) fiyat etiketi ortaya çıktı.

Sızdırılan raporlarda ayrıca Huawei Honor Note 9'un 18: 9 en / boy oranına sahip 6.6 inç boyutunda oldukça büyük QHD çözünürlüğe sahip bir ekran paneli kullanacağını iddia ediyor. Ayrıca Honor Note 9 modelinde şirketin kendi geliştirdiği Kirin 965 yonga setinin cihazda yer alacağı söyleniyor. Cihazda 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı gibi oldukça yüksek seviyede bellek bulunacak.

Bilmeyenler için, Huawei tarafından geliştirilen Kirin 965 yonga seti henüz piyasaya sürülmedi. Büyük ihtimalle yeni Kirin 965 işlemcisi Eylül ayında Huawei Honor Note 9 modeli ile beraber tanıtılarak piyasaya sürülecektir. Diğer özelliklerden söz edecek olursak cihazın arkasında 12MP + 12MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu bulunacak ve cihaz kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemine dayanan EMUI arayüzü ve büyük bir 4.600mAh pil ile beraber çıkacak.

Huawei bildiğiniz üzere uzun bir zamandır bir çok modelini ülkemize getirerek satış yapıyor. Fakat Huawei Honor 9 gibi bazı uygun fiyatlı ve kaliteli cihazlarını ülkemizde satışa sunmuyor. Umuyoruz ki firma bundan sonra diğer önemli modellerini de ülkemize getirerek uygun fiyat etiketi ile satışa sunar ve kullanıcıların beğenisini kazanır.

Whatsapp