Huawei Honor Note 9 Modeli Çerçevesiz Ekran Tasarımı İle Beraber Geliyor

Yeni bir sızıntı çerçevesiz ekran tasarımı akımına uyan Huawei firmasının yeni akıllı telefonu Huawei Honor Note 9 modelinin ekran tasarımını gözler önüne seriyor.

2017 yılı bir çok firma adına çerçevesiz ekran tasarımının kullanıldığı bir yıl oldu. Hemen hemen her yeni üst düzey telefon çerçeveleri oldukça küçük tutarak boydan boya ekran özelliği ile gelmeye başlıyor. Şimdide sızdırılan bir görsele göre Huawei'de bu akıma uyarak yeni akıllı telefonu Huawei Honor Note 9 modelinde çerçevesiz ekran tasarımı kullanacak. 

Neredeyse sağ ve sol tarafında hiç bir çerçeve bulundurmayan yeni bir Huawei cihaz görüntüsü internette ortaya çıktı. Bu yeni çerçevesiz ekran tasarımına sahip cihazın adı Huawei Honor Note 9 olabilir. Görüntüye baktığımızda, cihaz oldukça büyük görünüyor, bu da cihazın büyük ekran boyutu ile geleceğini gösteriyor. Tüm Honor Note cihazlarında olduğu gibi yeni cihazda Phablet kategorisinde yer alacak ve tahminlere göre 6.6 inç gibi devasa bir ekran ile gelecek.

Huawei Honor Note 9, mevcut jenerasyon Huawei Honor Not 8'in devamı niteliğindedir. Sızdırılmış görüntü, önceki sızıntılara göre cihazın özelliklerini göstermese de telefon HiSilicon Kirin 960 işlemciye sahip olabilir. Honor Note 9 modeli 4GB / 6GB RAM ve 32 / 64 / 128GB bellek ile farklı RAM ve depolama belleğine sahip varyantlar ile piyasaya sürülebilir.

6.6 inçlik dev ekranı beslemek için cihazda 4,500 ve 5,000 mAh arasında bir pil bulunması bekleniyor. Kamera tarafında Huawei Honor Note 9 cihazında 8MP çözünürlüğünde ön kamera ile 13MP çözünürlüğünde çift arka kamera yer alacak. Honor Note 8'in geçen yılın eylül ayında resmi olarak tanıtıldığını düşünürsek, Huawei bu yılın Eylül / Ekim aylarında Honor Note 9 modelini resmi olarak duyurabilir.

Whatsapp