Huawei Honor Note 10'da 5000 mAh Pil Kullanılacağı Açıklandı

Huawei'nin devasa ekrana sahip yeni akıllı telefonu Honor Note 10 modelinde 5000 mAh kapasiteli pil kullanılacağı firma tarafından doğrulandı.

Huawei kendi adını taşıyan Mate ve P serisi cihazlara ek olarak Çin, ABD ve Batı Avrupa gibi farklı pazarlarda çeşitli modeller sunan Honor markası altında başka cihazları da piyasaya sürüyor. Örneğin Honor View 10 ve Honor 10 gibi farklı tasarımlara sahip cihazlar genellikle piyasaya sunulduğu pazarlarda büyük bir ilgi ile karşılanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda birçok kez gündeme gelen Honor Note 10 modelinin yakın zamanda piyasaya çıkacağını biliyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi bu yeni cihaz Samsung’un Galaxy Note 9 modeline rakip olarak piyasaya sürülecek. Bir kaleme sahip olmasa da devasa ekranı ve bataryasıyla birçok kullanıcının dikkatini çekmeye çalışacak.

Honor'un resmi Weibo hesabı üzerinden bugün yapılan paylaşımda yeni cihazda 5.000 mAh kapasiteli pil kullanılacağı açıklandı. Galaxy Note 9'da kullanılacağı iddia edilen 4000 mAh kapasiteli pile kıyasla 5000 mAh eminiz ki birçok kişinin hoşuna gidecektir.

Elbette Honor Note 10'da yer alması beklenen 5000 mAh kapasiteli bataryanın getirdiği bir ağırlıkta olacaktır. 230 gram civarında ağırlığa sahip olması beklenen cihazda 6.95 inç boyutunda devasa bir AMOLED ekran panelinin kullanılacağı biliniyor.

GPU Turbo teknolojisinin yanı sıra farklı soğutma teknikleri ile oyuncuların gönlünü fethetmeye hazırlanan Huawei Honor Note 10 önümüzdeki ayın başında düzenlenecek bir etkinlik ile resmi olarak tanıtılabilir gibi görünüyor.

Whatsapp