Huawei Honor Magic 2 Tıpkı P20 Pro Gibi Üçlü Kameraya Sahip Olacak

Huawei'nin kızaklı kamera sistemine sahip tamamen çerçevesiz diyebileceğimiz ekran ile birlikte geleceği bilinen Honor Magic 2 modelinin arka tasarımı net bir şekilde sızdırıldı.

Huawei'nin alt markası olan Honor, uygun fiyatlı ve ilgi çekici cihazları ile akıllı telefon pazarında kısa süre içerisinde kendisine yer edinmeyi başaran bir firma oldu. Her iki şirkette aynı çatı altında çalışmalarını sürdürdüğü için piyasaya sürdüğü modellerin birbirine fazlaca benzediğini söyleyebiliriz. Bu durum Honor Magic 2 ile değişecek gibi görünüyor.

Daha önceden açıklandığı gibi Huawei Honor Magic 2 neredeyse tamamen çerçevesiz bir ekran tasarımı ile birlikte gelecek. Ön taraftan cihazın neye benzeyeceği zaten biliniyordu fakat cihazın arka taraftan tam olarak nasıl görüneceği bilinmiyordu. Bugün paylaşılan bir görüntü cihazın arka taraftan P20 Pro ile neredeyse aynı gibi görüneceğini gösterdi. Üçlü kamera sistemi bulunan Magic 2 kamera tarafında P20 Pro'dan biraz daha uzun bir dikey kurulumu tercih ediyor.

Kamera sensörleri konusunda kesin bir bilgi bulunmadığı için üçlü kamera kurulumunun nasıl olacağını bilemiyoruz. Mate 20 Pro veya Mate 20'de bulunan üçlü kamera sisteminin aynısının Magic 2'de kullanılacağını düşünüyoruz.

Honor Magic 2, 31 Ekim'de Pekin'de Honor tarafından resmi olarak duyurulacak. İlk olarak Çin'de satışa çıkacak cihazın daha sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacağını düşünüyoruz. Ülkemizde resmi olarak satışlarını sürdüren Honor markasının bu ilgi çekici cihazı çok geçmeden ülkemize getirmesini umuyoruz.

Whatsapp